Wie ben ik


Mijn naam is Ellen Middelveld.

Ik ben getrouwd en heb een dochter.

Ik werk inmiddels al behoorlijk wat jaren met kinderen en jongeren met verschillende problematieken en uit verschillende doelgroepen. Hierbij was het werk vooral gericht op het begeleiden en ondersteunen van de kinderen en hun ouders.

Ik heb de opleiding SPW en vervolgens SPH gedaan om vervolgens de opleiding tot speltherapeute te doen. In 2016 ben ik gestart met een eigen praktijk als zzp’er speltherapie.

Ik heb gekozen voor speltherapie om kinderen beter te helpen en individueler aan de slag te kunnen met de problemen die het kind en of de ouder ervaart. Ik heb ervaren dat spel een zeer laagdrempelige vorm is waarbij kinderen hun verhaal kunnen doen zonder woorden. Daarnaast staat het kind centraal en is de speltherapeute volgend, het kind bepaalt het tempo. Ik geniet als speltherapeute ervan dat ik de speeltaal van het kind kan ontdekken en daarin kan aansluiten.

Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag en vrijdag.

Samenwerkingen

Als speltherapeute heb ik geen contract met een gemeente en werk daarom samen met anderen praktijken die mij inhuren. Het is wel mogelijk mij particulier in te huren. Voor meer informatie via contact.

Ik werk momenteel samen met:

RHV spel
Tijgaardenstraat 4
7572 AH Oldenzaal
0541 520 321